השולחן הישראלי הוא כור היתוך המורכב מאוסף סיפורים, צבעים וטעמים מגוונים. כל תוספת או מנה עיקרית יש לו את הטעם הייחודי שלו. הבורגול, המאכל הים תיכוני, הינו אחד המאכלים המוכרים ואהובים כמעט בכל בית. ניתן לאכול אותו בצורות שונות ובמרקמי טעם שונים.
בדולצ'ה ויטה הבורגול נעשה יחד עם ירקות מוקפצים אשר הופכים את המנה למזינה, טעימה ובריאה. הבורגול שלנו מוסיף גם לצבעים בשולחן וגם לגיוון הטעמים. אם תרצו שצלחות ההגשה הגדושות במאכלים טובים יאכלו עד שלא יישאר פירור, אז הבורגול הוא בדיוק מה שאתם צריכים.
בלחיצת כפתור והבורגול כבר בדרך אליכם.